PURELLO CLIC 30 V Silento RIGID 35129

Novinka
Značka: Karsis
735 Kč –5 %
Purello Clic 30V Silento 35129 Vinylfloor cz
735 Kč –5 % 698 Kč / m² 577 Kč bez DPH
Skladem

Vinylové podlahy PURELLO CLIC SPC mají hned několik předností - precizní zpracování, vysokou kvalitu a také jedinečný vzhled.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tmavší hnědá barva prken s výraznými prasklinami a suky.

Vinylové podlahoviny Purello dosahují nadstandardní kvality nejen kvůli vysoké rozměrové přesnosti, ale také jejich rozměrovou stabilitou i při výrazných změnách teplot. Jsou vyrobeny nejmodernější technologií extrudovaného RIGID SPC z čistého vinylu a vápence.

Dílce mají na spodní straně integrovanou podložkou z akustické pěny Silento o tloušťce 1 mm. Jejich nášlapná vrstva je 0,3 mm a celková tloušťka 5 mm. Podlaha je vhodná k použití na teplovodní podlahové vytápění za obvyklých podmínek. Má velmi nízký tepelný odpor. Dílce se instalují na PE fólii, která slouží na minerálních podkladech jako parozábrana a na hladkých podkladech jako kluzná plocha.

Instalace podlahy je velmi snadná a rychlá díky montážnímu zámku patentovaného systému Uniclic, který je po celém obvodu dílců a je velmi přesný a pevný.

Dekory PURELLO mají přirozený vzhled dřevěných podlah s dokonalou reprodukcí dřevin dubu v přírodních i trendových odstínech. Jemný embossing na povrchu společně s lehce zkosenými hranami dílců umocňují věrnou iluzi přírodního designu.

Vinylová podlaha PURELLO je vhodná k použití uvnitř budov do všech typů obytných prostorů s vysokou zátěží a do komerčních prostorů s mírnou zátěží.

Má povrchovou úpravou PUR, proto se velmi snadno udržuje čistá a je také odolnější.

Neobsahuje žádné recyklované materiály ani ftalátová změkčovadla a splňuje tedy hygienické požadavky platných evropských norem.

         

Doplňkové parametry

Kategorie: ŠIROKÁ NABÍDKA VINYLOVÝCH PODLAH S CLICK SYSTÉMEM
Balení: 2,17 m² / 10 lamel
Celková tloušťka: 5 mm
Hmotnost: 8,3 kg / m²
Nášlapná vrstva: 0,3 mm
Podlahové topení: Teplovodní podl. topení
Protiskluznost: DS R10
Reakce na oheň: Bfl-s1
Rozměr lamel: 1219 x 178 mm
Třída zátěže: 31
V-spára: ano
Vhodnost pod kolečkovou židli: ANO - měkká kolečka, typ W

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: